Hur mycket är UAZ Patriot

Hur mycket är UAZ Patriot

I Ryssland, som terrängfordon, så finns det på vår marknad ett brett sortiment av liknande modeller. Men det mest prisvärda alternativet är den inhemska UAZ Patriot.

Hur mycket är UAZ Patriot
UAZ Patriot, aka UAZ-3163, är en SUV med en helt metalldörrkropp, vars serieproduktion har genomförts sedan augusti 2005.

Standardutrustning UAZ Patriot

På den ryska marknaden erbjuds UAZ Patriot isex trimnivåer. Classic Basic version kostar från 599,990 rubel, och en förteckning över dess utrustning inkluderar en minimal uppsättning av utrustning: ytterbackspeglar med elektrisk och uppvärmd, främre elektriska fönsterhissar, servostyrning ja 12V-uttag. Alternativ bekvämt med en 128-hästkrafter bensinmotor kommer att kosta från 649,990 rubel, och 114-hästkrafter dieselmotor - från 719 950 rubel. standardutrustning lista omfattar vidare en bakre fönsterhissar, luftkonditionering, dimljus och "musik". Limited i enlighet med en bensinmotor erbjuds till priset av 689 990 rubel, diesel - från 759 990 rubel. Sådan "Patriot" är redan klart: luftkonditionering, servostyrning, låsning bakre dörrlås, ABS, dimljus, yttre speglar med uppvärmning och el, elvärme vindrutan, kombinerat kabin, främre och bakre uppvärmda säten, fyra elektriska fönsterhissar, heltid ljudsystem med CD, vanlig startspärr, takräcken, aluhjul 16 tum i diameter. Och slutligen kommer den obegränsade versionen att kosta 699.950 rubel. För varje komplett för en avgift på 49 990 rubel tillgängliga programmerbara före start värmare.

Speciella versioner av UAZ Patriot

Expedition finns i Rysslandtill ett pris av 679 950 rubel, är den utrustad med luftkonditionering, servostyrning, tonade rutor, dimljus, uppvärmda och elektriska speglar, läderklädsel, uppvärmda framsäten, power cirkel, fabriksljudsystem och 16-tumshjul. Troféversionen kostar på vår marknad 689 950 rubel. När det gäller utrustning, är det nästan identisk med den i Expedition utrustning, med undantag av den kombinerade passagerarutrymmet i stället för läder. Ryska SUV UAZ Patriot är en av de mest prisvärda och pålitliga "skojare" på marknaden. Bilen skiljer sig en rymlig interiör, kraftfull motor och utmärkt manövrerbarhet. För samma pengar kan köpa förutom att endast Lada 4x4, Chevrolet Niva eller kinesiska delning.