Vad är egenskaperna hos UAZ Patriot

Vad är egenskaperna hos UAZ Patriot

SUV Patriot utvecklades specielltför fans av körning på oförmåga, fiskare och jägare. Den uppdaterade UAZ Patriot skiljer sig från tidigare UAZ med en modifierad kropp, bekväm inredning, fjädring, överföring och styrning.

Vad är egenskaperna hos UAZ Patriot

Salonbil UAZ Patriot 2014

Inredningen av Patriots fem-sits salong är märkbarthar förändrats Klädseln i taket har blivit mer sömlös och behaglig att ta på. Förbättrad kvalitet på detaljerna på frontpanelen. Det fanns bekväma takhandtag ovanför dörrarna. Växelspaken blev lite mindre och bekvämare för handen. I bagageluckan ändrade helt klädseln och hyllan. Också i bagageutrymmet fanns en takbelysning på höger sida. Bagagerummets kapacitet har inte förändrats och är 960 liter i normalt skick och 2300 liter med vikade säten i andra raden.

Tekniska specifikationer

Ny motor för SUV Patriot är inteuppfanns. Bilen är fortfarande utrustad med en bensin- eller dieselmotor. I baskonfigurationen har UAZ Patriot en fyrcylindrig bensin med en volym på 2,7 liter. Den maximala effekten är 128 hk. vid 4600 rpm. Maximal hastighet - 150 km / h, så snabb acceleration med motorn inte Patriot poluchit.Sredny bränsleförbrukning, enligt tillverkaren, är 11,5 L vid hastighetsläge 90 km / t. Vid tunga vägförhållanden och bensinkonsumtion kan växa upp till 20 liter per 100 km. Dieselmotorens arbetsvolym är 2,2 liter, den maximala kapaciteten är 113,5 hästkrafter. Maximal hastighet på en bil med en dieselmotor överstiger inte 135 km / h. Jämfört med bensinmotorer har en dieselmotor lägre bränsleförbrukning - inte mer än 9,5 liter per 100 km i landet tsikle.Patriot tillgängliga endast med en 5-växlad manuell växellåda. Överföringsfallet har ändrats. Från och med nu är bilen utrustad med en modern koreansk överföringsväska Hyundai Dymos. Växlingsförhållandet har ändrats för att öka, och nu är det 2,56. Detta förbättrade avsevärt patenten. Det nya överföringsfallet är praktiskt taget bullrigt och styrs av joysticken. Koreanska minus överföringsfallet är att om den är aktiverad, lågväxel stall motorn, bör det ta lite tid innan elektroniken igen zarabotaet.Hodovaya av Patriot 2014 i stort sett oförändrad - beroende fjädring fram och känslig design med två bladfjädrar bak. Ändringar har berört principen om manuell broms: nu blockerar det bakhjulen och inte drivaxeln. Bromssystemet, som tidigare, är en skivbroms med cylindrar framför och trummans mekanismer på bakhjulen. Alla modifikationer av bilen har servostyrning.

Paket och priser

UAZ Patriot 2014 med en bensinmotorDen erbjuds i tre grundläggande kompletta uppsättningar: Classic, Comfort and Limited. Dieselversionen av bilen finns i komfort och begränsad trimnivå. Den grundläggande versionen är utrustad med 16-tums stämplade skivor, klockglasögon, ett centrallås och ett komplett elpaket. Priset för UAZ Patriot börjar vid 569.990 rubel.