Vad är ett laminatfönster

Vad är ett laminatfönsterRespektableness av hem beror påramens färg på fönstren, och vit färg är inte alltid ett tecken på bra ton. Laminerade fönster kan du skapa önskad färg i inredningen och ger en unik fasaden. Det finns flera typer av laminering: fasad, inredning, tvåsidig och full.

Laminerade fönster under ett träd

Kvalitativt tillverkade plastfönsterLaminerade varar längre än vanligt på grund av den speciella tekniken för överlagring av flerskiktsfilmen. De är mycket bättre skyddade mot ultravioletta strålar och är resistenta mot effekterna av regn. Men den största fördelen vara utseendet: du kan välja någon "trä" färg, ljus-färgad färg, konsistens, "marmor", "stämpling" och även "Skin". I det här fallet kan fakturan också vara vilken som helst, inklusive grov, "vävd".

Tillverkning av laminerade fönster

Att skapa ett laminerat PVC-fönsterinte 3-4 dagar, som vanligt, men för två hela veckor. En sådan lång process är kopplad till teknikens särdrag. Först appliceras en primer på profilens färdiga yta, det vill säga en speciell primer för bättre vidhäftning. Därefter klistras akrylflerskiktsfilmen och delen rullas genom ett system av rullar med olika grader av tryckning under hög temperatur. Som resultat erhålls en tillförlitlig skyddande beläggning, vilken signifikant förbättrar profilens egenskaper.

Typer av laminerade fönster

  • Fasadlaminering ser bara färg ut frånUtanför är fönstret vit från fönstret. Det här alternativet passar bäst för dem vars hem är erkända som en kulturell egenskap i staden och där konventionella vita ramar inte kan installeras, är priset det lägsta priset för sådana laminerade fönster.
  • Inre lamination är ett vanligt vitt fönster ute och färgat inuti. Sådana ramar gör det möjligt att skapa en unik inredning i huset och samtidigt inte överbetala.
  • Dubbelsidig laminering - dessa fönster är färgade från fasaden och från rummet, men den inre delen av ramen förblir vit, detta syns när du öppnar rampen.
  • Full lamination "i massa" - absolut alla detaljertäckt med en film, sådana fönster lamineras till ett träd nästan omöjligt att särskilja från originalet. Denna teknik kräver en särskilt noggrann passform från tillverkaren, inte alla kan ge den nödvändiga kvaliteten.