Tips 1: Vad är artificiellt gräs?

Tips 1: Vad är artificiellt gräs?Ta hand om gräsmattan, växten, vattnet,belysa och skjuva är inte längre fashionabla - att ersätta den levande vegetationen kom artificiellt gräs. Det ser nästan ut som riktigt, men kräver inte noggrann vård, det ser alltid ut ljus och saftig.

Konstgras Fotboll

Konstgräs kan tillverkas frånmjuk polyeten eller styv polypropen, det första alternativet är lämpligt för byggandet av barn- och idrottsplatser, den andra anses dekorativ. Genom utseende simulerar den verklig vegetation, som ett gräsbladslängd på 6 till 100 mm. Basen är gjord av ett elastiskt material, förstärkt med latex på botten.

Typer av artificiellt gräs

  • Backfill gräsmattor, när mellan gräsetGummigranuler eller sand tillsätts, vilket ökar dämpningen under körning, mjukgörande glidfriktion. Denna typ kallas också artificiellt fotbollsgräs, eftersom det används främst på idrottsplatser.
  • Halvgräsmattor, ett alternativ för universella idrottsplatser eller tennisbanor. Kvarts sand hälls mellan villorna, vilket förbättrar vidhäftningen av skor till ytan.
  • En icke-vallmo gräsmatta, som helt enkelt passar för skönhet (det är inte nödvändigt att springa för mycket). Det kan vara ett konstgjort gräs för en kyrkogård, landskapsdesign.

Konstgräs kan vara vilket som helstfärger, men oftast kan du hitta traditionella gröna nyanser. Särskilt naturligt ser ett lock ut med blad av två toner, ljus och mörkgrön. För tennisbanor och lekplatser producerar ett lock med en röd eller brun hög. Konstgrasfotboll är vanligtvis en uppsättning gröna baser och vita och gula markeringar.

Konstgräs - beläggning med högthygroskopicitet, det vill säga det passerar vatten genom mikrohålen. På grund av detta ackumuleras inte pölar på ytan, det lider inte av frost och temperaturförändringar. En bra indikator är 60 l / min per 1 kvadratmeter, en sådan gräsmatta kan tvättas regelbundet från en slang, inklusive användning av kemiska tvättmedel.


Tips 2: Fördelar med syntetiskt gräs framför naturligaUnder senare år har vi blivit alltmer medvetna om att människor väljer syntetiskt gräs och inte naturligt för sina tomter. Låt oss försöka förstå varför detta händer.

Fördelar med syntetiskt gräs före naturligtFörst - kostnaden. Nyligen känner vi alla till ökningen av levnadskostnaderna, därför försöker vi sänka månadsutgifterna så mycket som möjligt. Därför blir innehållet i naturligt gräs gradvis dyrare än artificiellt gräs. En trädgård med naturligt gräs kräver konstant vård av trädgårdsmästaren (eller egna krafter), konstant vattning (vid nuvarande temperaturer går vattnet mer och mer), gödselmedel och sjukdomsbekämpning. Huvudet till en man som har lagt artificiellt gräs i sin trädgård gör inte ont på allt detta.

För det andra - estetik. Till skillnad från vanligt naturligt gräs, ser det konstnärliga gräset hela tiden, i alla väder och när som helst på året. Detta gräs ger ett unikt utseende i kombination med hela trädgårdenens estetiska linje, i motsats till det vanliga gräset, ständigt växlande färg.

För det tredje, tid. I den moderna världen har vi helt enkelt inte tillräckligt med tid, att odla en trädgård eller plantera ett träd. Att spara dyrbar tid är därför lika viktig som den estetiska delen av artificiellt gräs

En ytterligare fördel med syntetisk gräs idet faktum att det representeras av ett ganska brett spektrum - beroende på vilken typ av gräs du kan välja färg, textur. Och även den plats där du vill ha den - oavsett om det är en fotbollsplan, lekplats, park och mycket mer.Tips 3: Vad är grundenVarje design kommer att vara opålitlig ochKortlivad, om dess bas är bräcklig. Detta gäller lika mycket för både fysiska och andliga frågor. Basen (fundament) läggs i byggandet av hus, broar, garage etc., är det också referenspunkten för konstruktion av deduktiva teorier. Begreppet "grund" har flera betydelser. Det finns åtta av dem i den förklarande ordlistan om Efremova.

Vad är grunden
instruktion

1


En av betydelserna av ordet "ground", nämntförst i listan över uppräkningar, innebär åtgärdsprocessen (från ordet grundad). Som ett exempel, sådana fraser som "grunden för Moskva", "grunden för Kreml" och så vidare. Dessa är de mest vanliga fraser i historieböckerna (läroböcker, handböcker, etc.) och ange datum för byggandet av städer eller byggnader.

2


Den andra meningen med ordet är nära nog till den första. Stiftelsen är också början på existensen av något. Till exempel grunden till ett imperium eller en stad.

3


Den tredje meningen med ordet "grund" kom till oss från fysiken. Detta är namnet på objektets nedre stöddel. Andra delar av strukturen som direkt beror på basen är fästa på den.

4


Den fjärde meningen med ordet kom också till oss frånexakta vetenskaper. Synonymer för detta begrepp är sådana termer som "position", "source material" etc. I det här fallet är användningen av ordet "foundation" lämplig när det gäller den viktigaste sidan av något, något viktigt argument. Till exempel är grunden för misstankar (misstanke baserad på något faktum, vilket är huvudargumentet), grunden för glädje (ett tillfälle för glädje).

5


Grunden är också de ursprungliga positionerna, postulaten, teorierna, etc. (vetenskapligt lexikon).

6


Den sjätte meningen med detta ord är argumentation. Med denna uppfattning menas orsaken till någonting. Till exempel, är basen en order att gripa, för utfärdande av utsläppsrätter - sjukfrånvaro mm I detta avseende är basen ett officiellt dokument, mot uppvisande av som du får en viss respons (som tillval, nytta).

7


Denna term finns också i geometri. Grunden är figuren eller planet för den geometriska kroppen, vinkelrätt mot deras höjd.

8


Detta begrepp återfinns i ännu en exakt vetenskapskemi. Det betyder föreningen av ämnena (syror) som bildar saltet.Tips 4: En brunn med användbara ämnen för kvinnor är gräset i en herdens väska. ApplikationsfunktionerHerdens väska, tyvärr glömd av mångamoderna kvinnliga medicinska örter som kan behandla många gynekologiska problem. I dag finns ett stort antal syntetiska preparat, men glöm inte bort den här växten.

En brunn med användbara ämnen för kvinnor är gräset av en herdens väska. ApplikationsfunktionerShepherds väska är ett effektivt verktyg förKvinnor vars menstruationscykel är oregelbunden. Med hennes hjälp fastställs hormonbalans och stabila intervaller mellan blödning. I är frånvaron av menstruation som är nödvändig för ett par dagar eller ta ett avkok av färsk juice av herdens handväska rasteniya.Krome signifikant minskar blödning från livmodern, med total exponering för blod förs till fysiologiska minimum. I så fall, om den månatliga så riklig att en kvinna tvingas att beröva sig av ett aktivt liv, kommer herde handväska vara den optimala lösningen. Däremot nuvarande kommersiella beredningar, anläggningen kommer inte att orsaka någon vreda.Posle förlossning, vid kraftig uterin blödning orsakad av bristning eller fel av bäckenorganen kommer herde handväska vara en riktig livräddare för kvinnor. Det är anmärkningsvärt att genom att minska volymen av blod släpptes har läkemedlet en gynnsam effekt på alla organ och system, vilket avsevärt ökar immunitet och eliminerar inflammation, samt vara enkla smärtstillande effekter.
Efter leverans och under laktation bör användningen av en herdepåse endast börja med tillstånd av den behandlande läkaren.
Om mamman kan behandlasFörberedelsen ensam, barnet överförs tillfälligt till artificiell utfodring. Efter behandlingen kan fortsätta amma, inte läkemedlet inte ackumuleras i kroppen, och medel för att barnet inte är opasnosti.Edinstvennym strikt begränsning för användning herdens handväska är graviditet. Komponenterna i sammansättningen av denna växt producerar en kraftig livmoder aktivitet, vilket kan leda till att hotet om graviditet, missfall eller för tidig rodam.Esche ett annat vanligt kvinnliga problem, vilket kommer att bidra till att klara herde handväska - är endometrios. Idag erbjuder läkare uteslutande hormonella läkemedel för behandling av sjukdom. Men patienterna är rädda för att ta dem till hotet om viktökning och kränkningar organizme.Na stöd kommer herde handväska, som drar nytta av priset och brist på biverkningar. Förbereda infusionsblandningen 1 matsked. torrt gräs och bryggt ett glas kokande vatten, insistera sedan 1 timme. Ta infusion är nödvändig före varje måltid av 1 msk.
Det är tillåtet att använda olika sätt att göra en herdens väska - infusioner, avkok, tinkturer på alkohol. Det är viktigt att välja det lämpligaste alternativet för användning.
För att få den förväntade effekten frånAnvändningen av denna medicinska växt bör konsulteras med en läkare. Om detta inte är möjligt bör behandlingen med små doser startas, noggrant kontrollera sina känslor. Om det inte finns några biverkningar kan du gå vidare till fullvärdig behandling. Det är emellertid nödvändigt att observera åtgärden. Efter att ha uppnått önskad effekt måste du antingen avbryta proceduren eller ta en paus.
Tips 5: Hur man gör en konstgjord dammPå landet måste platsen vara damm - naturligt eller artificiellt, dekorativa eller för bad, en stor pool för hela familjen eller en liten damm där fisk föds upp. För att skapa en sådan damm, kan du använda de färdiga färdiga plastbassängerna. Men de är utformade för en liten mängd, dessutom kan de spricka på vintern. Därför är det bättre att göra en skål betong under basen.

Hur man gör en konstgjord damm
Du behöver
  • - cement;
  • - sand;
  • - krossad sten
  • - Förstärkningstråd;
  • - takfilt
  • - Akrylprimer
  • - stickningstråd, mjukgörare.
instruktion

1


Gräva fundamentet av rätt storlek och form - med en platt botten och en liten sluttning mot den smalare delen.

2


Inne i gropen låg takmaterial överlappning, vilket gör kanterna av beståndet, sedan böja och användning av mark för byggande formsättning damma (skålens höjd över jorden bör vara ca 20 cm).

3


På betongmaterialet sätt betongen i ett lager av ca 5 cm, av sand, cement och krossad sten i andelen 2,5x1x3,5. Tillsätt lite mjukgörare i blandningen.

4


På betongen lägger förstärkningen i form av ett rutnät med celler 10-20 cm. Armeringsstrålens diameter är 0,4 cm.

5


Längst upp på det här gallret lägger ett nytt lager av betong ca 5 cm tjockt.

6


Fixa nätet från fittings som ligger på framtida väggar damma.

7


Sätt betongen och på väggarna, tjockleken på skiktet - 10 cm.

8


Kontrollera den avsmalnande förstärkningsnivån och klipp den direkt.

9


Kanten på takmaterialet sticker ut ovanifrån, höja lite, lägg jorden ner och därigenom skapa en formning för skålens yta.

10


Gör betongen av den övre delen av framtida väggar damma, jämna ut sin höjd med hjälp av en nivå.

11


Sätt på väggarna (inifrån och uppåt) och på botten ett lager av betongplanering, gjord av cement med sand i ett förhållande av 1x1.

12


Låt betongen att nöja sig med 25-30 dagar, och att det inte Cox, häll i framtiden pool av vatten.

13


Borra ut vatten och applicera akrylprimer till ytan i 3 lager.

14


Runt den skapade dammmen strö jorden, grus, lägg vackra stenar, så gräset, plantera växterna.

15


Fyll nu i damm vatten och njut.