Vad är en teknisk styrelse

Vad är en teknisk styrelseTeknikstyrelsen kombinerar tillförlitlighet ochekologisk kompatibilitet av ett massivt täcke med stabilitet i en parkett. På grund av mångsidighet är det inte rädda för förändringar i temperatur och fuktighet, eftersom fibrerna inuti är vinkelräta mot varandra. Tekniska styrelsens topplager är en uppsättning värdefulla träslag.

Engineering Board

Nästan alla fördelar med en teknisk parkettbrädaär inneslutna i sin plywoodbas. Tack vare den här beläggningen ändras inte parametrarna med tiden, den kan staplas även på "Varm golv" -systemet. Ju tunnare brädan desto större blir uppvärmningen.

Övre delen är 5-6 mm, den är gjord avett solidt utbud av naturligt trä: bok, teak, ek, lönn, aska, alder, lärk. De mest hållbara är ek, aska, lönn och teak och lärk är absolut inte rädda för fukt och är resistenta mot förfall. Teknikplattan för ett golv kan ganska ofta slingas, täckas med lack, samt vanlig parkett.

Stacking av verkstäderna

Egenheten hos låsanslutningen av denna beläggning iDet faktum att spiken och spåret ligger på nivån av plywood. På grund av detta är dockningsplatsen mycket stabil även om toppskiktet kommer att ändra linjära dimensioner med temperatur- eller fuktfluktuationer.

Anläggningen av verkstadsstyrelsen utförs omedelbart denscreed, utan extra substrat eller lager av plywood. Du kan göra ett "flytande" golv, låssystemet är ganska möjligt. Men det är bättre att lima beläggningen på basen.

Innan du börjar lägga, bör du kontrollera fuktighetenband, bör inte överstiga 3%. Basen är väl i linje, eller i framtiden styrelsen kommer sag och knaka i sinom tid. Det är bättre att i förväg primade avdragare till lim grep bättre.

För en bred teknisk styrelse måste du taen-komponent polyuretan lim, för smal - två-komponent. Den appliceras i ett 3 mm skikt med en hakad trowel, sedan läggs styrelsen och pressas mot hela längden. För fixering används tunga föremål eller slipsremmar. Hela omkretsen av rummet du behöver lämna ett mellanrum mellan locket och väggen på 15 mm, så kommer det att stänga en sockel, men tillåter golvet 'andas'.