Tips 1: Dekorerar huset för det nya året

Tips 1: Dekorerar huset för det nya åretHuset, dekorerat för familjesemestern på året, ser inte bara mycket elegant ut, men också mycket mysigt. Närma sig denna fråga korrekt, och sedan i lägenheten kommer det att bli en riktig saga.

Inreda huset för det nya året

Den gamla europeiska traditionen är att hänga en krans pådörr, är relevant idag. Om du har möjlighet att komma ut i skogen, kommer du definitivt att ta några grangrenar därifrån. Hemma, sätt dem i en cirkel och fäst dem med en tråd. Som prydnad kan du använda julleksaker. Du kan göra en mer original krans av sötsaker. Du behöver en skumring, som är fäst med godis till superlim. En sådan krans är dekorerad med glitter.

Holiday tankar kommer du definitivt besökasnöflingor, som kan dekorera speglar och fönster i en bostad. Sitt på kvällen och skär av papper sådan skönhet. Montera den på ytan med en dubbelsidig tejp eller en tvållösning.

På fönsterluckorna kan du expandera glitter, som kommer att ramas med ljus, kottar och julgranleksaker.

Festligt humör för dig och dina gäster skapar söta små saker som kommer att ligga i hela huset. Ta till exempel en fin platt skål och sätt i den avfrostad tranbär, dekorerad med ljus. Ordna i huset skålar med ingefära kakor, godis och mandariner. Om du har en liten needlewoman som växer upp i ditt huseller lekfull liten pojke, då tillsammans kan du ägna en kväll till utvecklingen av ett vackert nyårsaffisch. Ta ett ark Whatman papper och gouache noggrant avleda önskningarna till alla familjemedlemmar. Du kan hänga sådan skönhet på väggen eller dörren.

Ett festligt julgran ska klä upp sig med fantasi. Låt kursen gå allt du vill: kottar, glitter, godis, pepparkakor, stora julbollar, leksaker.

Försök att flytta bort från den vanliga inredningen, reflektera över det här ämnet, hitta inspiration och sedan i ditt hem kommer det att vara varmt och mysigt.


Tips 2: De viktigaste stadierna att skapa en konstgjord damm med egna händerNyligen bland ägarna av förortshus finns det en stadig tendens att skapa på platser av olika reservoarer. Det finns inget överraskande i detta, trots allt kan även den minsta dammen bli den främsta dekorationen av sajten. Hur man skapar en konstgjord damm med händerna, så att han inte bara tillfredsställa sitt utseende, men inte leverera en massa problem att bry sig?

en damm med dina händer på webbplatsen fotoVäljer ett formulär

Innan byggandet av en konstgjord damm i landet av händerna, för att bestämma formen - det väljs beroende på den totala ytan och stil byggnader som ligger därpå.

Om alla anläggningar är gjorda i en strikt klassisk stil, måste dammen ha rätt form: en oval, en cirkel, en rektangel.

Vid en fri landskapsversion av webbplatsens utformning kan reservoaren ha någon form med mjuka konturer - helst borde den vara så nära som möjligt för den naturliga.

Välj en plats

Innan du frågar dig själv hur man gör en damm i din dacha med egna händer, överväga var den kommer att ligga. Valet av plats påverkas direkt av typ av damm.

För en enkel damm eller en fontän kommer en jämn yta att passa, och för en ström eller ett vattenfall behövs ett kuperat område.

Det är önskvärt att träden och buskarna inte ligger för nära dammen, annars på grund av bladets fall kommer det ofta att rengöras.

Substratmaterial

Nästa steg att skapa en konstgjord damm med egna händer är installationen av basen. Det kan finnas flera alternativ.

Det enklaste är inköp av den färdiga formen. Den kan vara tillverkad av plast eller glasfiber.

Den näst snabbaste installationsmetoden är beläggningskål av dammen med film. Det kan vara polyeten (med en livslängd på 1-2 år) eller polyvinylklorid (i 10-12 år). Ibland placeras kakel eller stenar ovanpå filmen.

Det mest krävande men ekonomiska alternativet - hälla betong.

Och slutligen det dyraste men hållbara materialet för att fixera botten och kanterna - flytande gummi. En sådan grund kommer att tjäna upp till 50 år. Det enda negativa - när läggning måste tillgripa tjänster från en specialist.

Landskapsarkitektur av en dekorativ damm

Plantering av reservoaren görs genom att plantera vattenplanter som stöder den i syrebalansen.

Utanför omkretsen kan du placera några dekorativa gröna, viktigast av allt, släpp det i behållare.

Dekoration av en konstgjord damm

Det sista steget att skapa en damm är dess dekoration.

Ofta för att dekorera fälgarna används stenar eller skalar.

Beroende på behållarens storlek kan den kompletteras med en liten fontän eller strömning.

I damens roll kan dekoration i trädgården utgöras av konstgjorda växter, och nödvändiga accenter kan ordnas med hjälp av skulpturer eller små gipsfigurer.

Elegant ser ytterligare belysning, installerad både under vatten och längs reservoarens strand. Det finns fullständig frihet för kreativitet.Tips 3: Hur man dekorerar fönstret före nyåretPå nyårsafton har huset en speciell atmosfär. Silvery snöflingor, lukten av gran och tangeriner, ljudet av klockor - allt skapar en otroligt festlig stämning. Frosten brukar göra invecklade mönster på fönstren, men de som har metallplastfönster måste glömma konstnärens frosts kreativitet och börja dekorera fönster och fönsteröppningar.

Hur man dekorerar ett fönster före det nya året
Du behöver
  • - limpistol, trådring, grengrenar, dekorelement, tjock tråd
  • - Plastflaskor, akrylfärg, sax, band
  • - liten kapacitet, skumgummi, tandborste
instruktion

1


Barrkrona - ett populärt nyttårsattribut,som migrerade till oss från europeiska länder. För basen av kransen, ta ringen med stark tråd. För att det dekorativa elementet ska vara voluminöst överlappar gren- eller grangrenar.

2


Dekorera kransen kan målas i guld eller silverfärg med tallskott, nötter, konstgjorda blommor, obrännbara bollar. Fäst alla element med en limpistol.

3


Förutom kransen gör du en gylleneklockor. För tillverkning, ta plastflaskor med liten volym, klippa ned de nedre delarna och toppfärgen med akrylfärgen av den valda färgen. Efter torkning i ett stopp gör du ett hål och tråden bandet. Dekorera flaskorna med band.

4


För att dekorera glasögonen kan du använda konstgjord snö, om du är van vid att dekorera din lägenhet med improviserade medel, använd tandkräm och socker.

5


För att göra ett "verktyg" en bit skumgummipacka bandet så att det är bekvämt för dig att hålla den i dina händer. En liten mängd tandkräm pressas in i en förberedd behållare och tillsätt lite vatten. Om du överdriva det med vatten, "måla" kommer att vara alltför flytande och bildade på glas droppar.

6


Doppa skumsvampen i tandkrämen, applicera ett mönster med patting rörelser. På samma sätt är det bra att dra snowdrifts och snö.

7


Om du har en stencil av stjärnor, leksaker ellersnöflingor, fäst den på fönstret, dra en liten mängd tandkräm utspätt med vatten på tandborsten, peka det mot fönstret, böj borstarna och släpp långsamt. Efter att stencilens hela yta är fylld med droppar, ta bort stencilen.

8


Lägg gnista på bilden hjälper sockret till tandkräm. Efter torkning på glaset under solen kommer det att glittra med de minsta kristallerna, vilket skapar en tredimensionell bild.

9


Om efter semester vill du inte stanna längeTvätta fönster från festlig konst, skapa en trådridå. Förbered gyllene trådar så länge som avståndet från skottet till golvet. På kartongen rita änglar, granar, asteriskar och klockor. Klipp ut detaljerna i par och limma dem direkt på tråden. Mellan dem, i ledig ordning, placera pärlorna och små julleksaker. För att dra åt gardinerna i ändarna knyta stora pärlor.