Rengöring för ära

Rengöring för äraInnan semestern börjar värdinnan en varm årstid- Det är dags att göra en allmän städning i huset - allt för att riva av, städa, tvätta. För att städa upp lyckades ära och blev inte till hårt arbete måste du följa vissa regler.

Rengöring för ära


instruktion

1


Till att börja med gör en granskning av saker, ta tvåsopsäck och gå igenom rummen. På en och samma gång saker som passar definitionen av "att kasta" och sätta den andra som inte ligger i sin plats. Från en sak som du inte använder i mer än ett år kan du säkert bli av med. Det andra steget är att ta bort damm, gör det från toppen ner, annars kommer damm från taket att avgöra vad som redan har rengjorts. När du tar bort damm med en dammsugare, håll borsten från taket några centimeter bort, så att inga remsor kvarstår.

2


Torka ljuskronan med en antistatisk duk, omDet samlade mycket damm, demonterar det och sköljer med varmt vatten och diskmedel. Våt en trasa genom hyllorna av skåp, hushållsapparater, bord, stolar. Att dammet inte löser sig på möblerna, behandla det med en antistatisk spray och du kan glömma en hel månad om damm.

3


För tvätt av fönster, både hushållskemikalier ochtestade hemmetoder. Glasögon kommer att lysa om du tvättar dem med vatten med ammoniak, 2 liter vatten - 3 msk. skedar av ammoniak. För att tvätta plasten, lägg till "Mr. Proper" till vattnet. Tvätta gardinerna i tvättmaskinen, välj en mild spinn. Häng dem blöt och skaka bra.

4


Den nuvarande dammsamlaren är ett batteri. Du kan rengöra dem med en tandborste eller en diskborste. För att återställa glansplattan, torka den med vatten och ättika, och torka sedan av det. Vakuum mattan, rör sig först i högerriktningen och sedan över. Mitt golv, tvättar särskilt noga hörnen och sockeln.