Hur bli av med mögel i lägenheten för alltid

Hur bli av med mögel i lägenheten för alltidMögel på väggarna och taket - inte ett sällsynt fenomen,vilket är fullt av många problem. Ett äckligt utseende och en obehaglig lukt - det här är bara en del av katastrofen, skadan av svart mögel för människors hälsa är stor.

Hur bli av med mögel i lägenheten för alltid

Mögel varje minut ger en enormantalet sporer som kommer in i husets invånare i andningsorganen, mat och äter in i huden. Högt giftiga sporer i bästa fall hotar utseendet av svamp på människokroppen. Ju svagare din immunitet, desto skrämmande handlingarna hos sporerna som kommer in i kroppen.

Mögel visas i lägenheten tack varekonstant luftfuktighet, vilket kan uppstå på grund av fel vid byggandet av huset eller fel som är förknippade med fel materialval för isolering. Det är därför svårt att bli av med mögel för evigt, och de flesta metoder bidrar till att tillfälligt förbättra situationen.

Det finns bara en metod som kommer att ge en chansbli av med mögel i lägenheten för alltid - hitta en specifik orsak till dess förekomst. Först och främst måste det behandlas med väteperoxid av formbildning. Häll peroxiden in i förstoftningsmedlet och spraya de drabbade områdena. Efter en timme, ta bort mögel med en servett. Om du slutar på denna plats kommer ditt problem förr eller senare tillbaka till dig, eftersom orsaken inte har eliminerats än.

I kursen är radikala metoder. Det är nödvändigt att helt avlägsna ytmaterialet, om det finns neoplasmer under det, så ska de avlägsnas med ovanstående metod. Därefter letar vi efter orsaken till utseendet av mögel:

  • Om väggarna fryser, är det nödvändigt att installera extern isolering;
  • Om vattnet ständigt strömmar ner i väggen måste du komma och installera ett speciellt avlopp.
  • Om rummet ständigt är fuktigt, är det nödvändigt att genomföra vattentätning och uppvärmning. Som regel lider de hyresgäster som bor strax ovanför källaren;
  • Tänk på kvalitetsuppvärmning och regelbunden luftning av rummet.

När alla steg för att eliminera orsaken är uppfyllda måste ytan behandlas med en antifungal primer.

Kom ihåg att för att besegra svart form för alltid måste du agera så radikalt. Endast på detta sätt kommer du att uppnå önskat resultat.