Hur man isolerar en byggnad

Hur man isolerar en byggnadTill vintern i huset var varmt måste det isoleras. Nu erbjuder byggmarknaden ett stort utbud av isolering, som skiljer sig från tekniska parametrar, värmeisoleringsegenskaper.

Hur man isolerar en byggnad

För att hålla värmen i huset varmare, somHusets väggar är normalt isolerade från utsidan. En mineralull är lämplig för träbyggnader. Materialet är billigt, lätt, utmärkt håller värme. Dess främsta fördel är dess obrännbarhet. Väggarna är täckta med en ångspärr, då finns ett lager isolering. Huset är täckt med brädor eller sidospår.

Värmeisolering för tegelväggar uppfyller ocksåfunktionen att skydda tegelstenen från förstörelse. Om du väljer ett värmeisoleringsmaterial, bör du vara uppmärksam på polystyrenskummet - det har en låg fuktabsorptionskoefficient. Skumplattor är fixerade på murverket med ett speciellt lim. Efter isoleringen läggs väggen förstärkt med ett galler och finishen utförs.

På marknaden fanns en universell isolering av det nyageneration - sömlös sprutad värmeisolering, tillverkad av sojabönolja och bearbetade produkter. Den består av 95% av luften, har en låg värmeledningsförmåga, och håller därför byggnaden sval på sommaren, varm på vintern. Frånvaron av kemiska ämnen som är skadliga för människor gör det möjligt att betrakta denna produkt miljövänligt.

Ämnet sprutas på ytan i form av droppardispersion - tekniken är ny, men ryska byggföretag använder det också mer aktivt. Värmaren har obestridliga fördelar: minskar kostnaden för uppvärmning; Var inte rädd för fukt sömlösa isoleringsskikt; lång livslängd lätt vikt.

Denna produkt är inte ruttad, förlorar intedess egenskaper med lång livslängd är inte rädda för temperaturförändringar. Isoleringen gör det möjligt att spara kostnader för uppvärmning av rummet med 50%. Det är effektivt i isoleringen av källare, mark golv golv, fundament och strukturerna för värmeisolering som använder konventionella material svåra.

Termisk isolering är nödvändig för att skydda teknikkonstruktioner, kylaggregat, rörledningar. Ett värmeisoleringsmaterial som appliceras på metallen förhindrar oxidation, förhindrar därför korrosion. Termisk isolering är lätt att använda, kräver ingen fästelement, ökar strukturen i styvheten.