Tips 1: Kombinera hunden på våren

Tips 1: Kombinera hunden på vårenVårmolekyl levererar många förskjutningar,både till hunden och till dess ägare. Droppad päls avplattad golv i bostaden, nepopavshaya samma orörda strimlor hänger från ditt husdjur. I din makt att hjälpa till att övervinna hunden denna ledsna period med minsta konsekvenser och på kortast möjliga tid.

Hur man kammar hunden på våren


Du behöver
  • - en borste - kam; - speciell handske - bryggerjäst - Fiskolja.
instruktion

1


Mest starkt skjuter hundarna på våren. Lång vinterull faller ut och ger plats åt en kort sommarrock. Du kan påverka denna process genom att mata hunden med vitaminer och speciella tillskott som stöder hundorganismen på en svår tid. Köp i apotekstabletterna av öljäst och fiskolja. Jäst kommer att påskynda tillväxten av ull, och omättade fettsyror kommer att ge det sken och skönhet.

2


Intensiteten av smältning är starkt beroende av rasenhund, vissa ull faller ut verkliga strimlar. Ofta händer det att vissa hår redan har fallit ut, men att ha förlorat sina grannar fortsätter att hänga, vilket ger en outhärdlig kli till hunden. Var därför inte lat för att kamma ut ditt djur, det är lämpligt att göra det flera gånger om dagen.

3


Först, gå igenom hela kroppen av djuret med en pensel för att ta bort skrot av fallet hår. Och bara när inget kvarstår på borsten, kan du ta upp kammen.

4


Steg för steg, separat litenplatser päls, spendera på dem en kam, försöker fånga droppe underrock. Om din hund tillhör kategorin korthårig, kommer det att räcka för att gå på den och bara borstigt.

5


Du kan också använda en speciell sprayför vård av hundshår. Det kommer inte bara att göra hårlinjen mjuk, men också ge den alla nödvändiga näringsämnena. Stänk pälsen, se till att spraypartiklarna inte slår djuret i munnen eller ögonen, borsta snabbt längs hela kroppen.

6


I de flesta fall är kamning somhundar. Behandla proceduren som ett vanligt tillfälle att kommunicera med ditt husdjur. Vid slutet av processen sätta i händerna på en speciell handske, gå den längs sidorna av hunden, torka buken och insidan av benen för att ta bort resterna av hår.
Tips 2: Centralasiatiska herdehund hemmaImponerande och respektabel centrala asiatiska herdarså enormt att det bara är omöjligt att föreställa sig hur man ska behålla dessa husdjur hemma. Men för fansen av denna ras är det inga hinder, särskilt eftersom det förutom stora storlekar finns inga minuser för Alabai.

Central Asian Shepherd Dog hemma
instruktion

1


Den stora storleken på den centrala asiatiska herden krävervissa villkor för husdjuret. Hemförhållanden i Alabama är exakt villkoren för ett privat hus med ett välskärmad territorium. Om du är redo att tolerera en stor hund i en lägenhet, betyder det inte att djuret kommer att bli bra och det blir frisk och glad. En annan nyans av innehållet i den centrala asiatiska herden är dess avvisning av andra djur på dess territorium. Försök att inte låta någon komma in i höljet till Alabai.

2


Centralasiatiska herdar är brahälsa och lider inte av uppblåsthet, som många representanter för andra stora raser. Men dessa hundar är benägna att höftledsdysplasi och armbågsleder, är det nödvändigt att överväga om du planerar att hålla Alabais hem. Vi behöver en regelbunden inspektion av en veterinär, vaccineras i tid och god vård och näring. Sredneasiatskaja ovtjarka i behov av snabba rengörings öronen och trimning klorna på sådana förfaranden ska utföras oftare om Alabai utsatt för allergier eller lider av en infektionssjukdom.

3


Alabaiens ull, som är mycket trevlig, kräver intesärskild vård, pälsen ser mjuk och ren ut utan extra daglig kamning. Smuts torkar snabbt upp och försvinner från pälsen på egen hand, och blad av gräs och små grenar bildas inte, blandas med ull, koltuny. Centralasiatiska fårhundar smälter inte starkt, men året runt, och toppen av smältning kommer på våren. Alabayev kamma ut företrädesvis på gatan och räddar det döda djurets hår och hushållen behöver inte andas in i hårets hår.

4


Alabai är mycket hårda och smidiga hundar, såpassar perfekt som följeslagare till fläktar att springa och tillräckligt lång vandring. Den centrala asiatiska herden behöver inte en speciell promenad, hennes behov av frisk luft och fysiska övningar uppfyller fullt ut ett stort inhägnad område - en park för hundar eller din webbplatss territorium. Från Alabai erhålls vackra hundar, men området måste vara inhägnad, annars kan hunden fly och försöka expandera gränserna för sina "ägodelar".

5


Alabai älskar gatan, så det är lämpligt att börjaCentral Asian Shepherd Dog i ett privat hus, inte i en lägenhet. Hundar av denna ras känner obehag i ett begränsat utrymme. Ett särskilt behov av frisk luft upplevs av äldre hundar. Alabai tolereras väl av förkylningen, men i värmen hos hunden ska ha tillgång till ett skuggat område eller ett kallt rum.
Tips 3: Stora hundraser: InnehållsreglerEn stor rasenhund kan bli pålitligFörsvarare och lojal vakt för sin herre. Det kräver dock speciella villkor för underhåll, en stadslägenhet är inte alltid ett lämpligt alternativ för den.

Stora raser av hundar: innehållsreglerStora raser inkluderar hundar vars höjd är ivisare överstiger 70 cm - fårhundar, collies, St. Bernards, Newfoundlands, husky och många andra. De kräver ett rymligt rum för underhåll, grundlig träning och adekvat näring. Att få en hund som det innebär att ta ett stort ansvar innan man köper en herde eller St. Bernardvalp, bör noggrant överväga allt och väga det.

Strömförsörjning

En stor hund ska få tillräckligtantalet proteiner, såväl som kalcium och fosfor. Färdiga matar är väldigt bekväma och sparar avsevärt tiden för att laga mat till ditt husdjur. Valpar av stora raser ökar deras vikt under det första levnadsåret 70 gånger, de måste få vitamin och mineraltopp dressing. Proteiner är väsentliga djur, är vegetabiliska proteiner inte väl näring schenkov.Rekomenduyut inte foder stora ras valpar spannmål, eftersom en stor mängd mat är skadligt för magen, så livsmedel ger mer vikt som återspeglar dåligt på skelettutvecklingen. Om du inte använder färdiga livsmedel bör valp kost består av ca 60% kött och 40% av lätta fordon (vetekli eller majsflingor). I slutet av tillväxten, ratsion.Mozhno vanligtvis 18-20 månader valpar som överförts till vuxen ge någon kött i ost, halvfärdiga eller kokt, men fläsk är bättre att utesluta. Mängden mat för en enda vuxenfoder är ungefär 2 liter. Halv-rå eller rå kött ges endast efter djupfrysning, så att du kan förhindra infektion med parasiter. Om du matar hunden med fisk, koka den och var noga med att ta bort alla benen.

Walking

För att behålla normal muskelton storhundar behöver långa promenader (ca 5-6 timmar om dagen), liksom stor fysisk ansträngning. Om du inte kan ge ditt husdjur en sådan rytm av livet, är det bäst att inte ha en stor hund. Simning och löpning hjälper till att hålla djuret i form och stärka musklerna väl. För stora hundar är långa mittgångar mest användbara. Att löpa med hinder utvecklar perfekt uthållighet, och för att öka tonen i muskulaturen på fötterna, bör man springa längs lös snö eller grundvatten.

Träning och vård

Utbildning är ett nödvändigt elementUtbildning av en stor rasenhund. Det uppfödda djuret kommer inte att vara farligt för sin ägare och familjemedlemmar. Med en lydig hund är det lättare att klara en promenad, det skapar inte några besvär för andra. Glöm inte regelbunden kamning av ull, även om hunden bor på gatan. För perioden från vår till höst är det nödvändigt att köpa en speciell krage från parasiter, och även att behandla ullen med antiparasitiska medel. Vid smältning rekommenderas att kamma håret minst en gång om dagen, och det är bättre att göra det oftare - två eller tre gånger under dagen.