Tips 1: Att träna en katt i ett privat hus och be om att gå på toaletten på gatan

Tips 1: Att träna en katt i ett privat hus och be om att gå på toaletten på gatanSom regel säljer eller avger uppfödare av katterSnälla händer kattungar som redan är vana vid facket. Men hur man bor i privata hus, om det inte finns någon önskan att spendera pengar på fyllmedlet och tiden för att städa den? Trots allt gör alla anständiga bykatter sin verksamhet på gatan, det är bekvämt och naturligt. Det finns flera sätt att använda ett fluffigt husdjur att fråga utomhus och möta behovet av frisk luft.

Hur man brukar en katt i ett privat hus att be om att gå på toaletten på gatan

Vantar katten till gatan med en bricka

Om brickan är i avskild plats i avståndetfrån att lämna huset, börja gradvis flytta det närmare dörren. Flytta det bara 2-3 meter varenda dag. Kattungen hittar brickan på en ny plats med fokus på lukten. Fluffy tomboy alltför vana vid platsen, finner sin toalett och lämnar en pöl på golvet? Var särskilt uppmärksam på honom, kolla på honom. Så snart katten kommer att köra till platsen för den tidigare toaletten i syfte naprudil annan pöl börjar kratta karakteristiska foten osynlig filler omedelbart plockar upp och behandla facket på den nya platsen. Var tålamod, visa honom den nya platsen för facket igen och igen. Några dagar senare din älskling mustachioed vana att facket har förmågan att smidigt navigera och lära sig att hitta det samostoyatelno.Kogda facket når ytterdörren, djärvt utsätta honom över tröskeln. Så snart barnet börjar leta efter den saknade toaletten, öppna dörren och låt den ut i gatan. Katten har inget annat val: antingen han kommer att göra sin verksamhet i facket, eller hitta en handfull lyckad mark för detta ändamål. En tid efter dessa manipulationer husdjur kommer att uppskatta charmen i utedass, till en mängd olika platser gräva i marken och oberoende från ägarna och städning av facket. Han kommer att börja be om gatan själv, rösta i dörröppningen och dörrposten vässa klorna dveri.Eto det mest effektiva sättet, men det kräver en hel del tid att genomföra. Det finns också snabbare alternativ för att lära en kattunge att gå på toaletten utanför. Men de kommer att kräva ägarna mer uppmärksamhet åt husdjuret. Ideellt, under träningen, borde en av ägarna ständigt vara hemma och titta på coteyka.

Andra sätt att lära en katt att gå på toaletten på gatan

Så snart kattungen börjar leta efter ett mörkt hörn ochvisa sitt beteende som han behöver gå på toaletten, du måste ta honom utanför. Under lång tid kommer barnet inte att lida och fortfarande göra sin verksamhet i friska luften. Titta på honom och upprepa dessa handlingar varje dag tills han blir van vid det faktum att det inte finns något bricka i huset och bara en gräsmatta står till hans förfogande. Ett annat sätt att använda katten på toaletten på gatan är att gå det varje gång efter att ha ätit. Så snart han äter, gå ut med honom på gatan och gå i naturens barm. Barnet frolics, löper längs gräset och finner en framgångsrik hög sand till önskan. Några dagar senare utvecklar ett furrt djur en reflex omedelbart efter en måltid för att gå en promenad och göra egen verksamhet där.
Tips 2: Hur man använder en katt i händernaOberoende är ett karaktärsdrag hos många katter, men inte alla. Vissa medlemmar av kattfamiljen är glada att kontakta personen, men inte alltid är allt så smidigt. vänja cat till till händerna det är möjligt, men inte i alla fall, allt beror helt och hållet på djuret. Vanlig fluffig till till händerna, gå inte emot hans vilja, så du kommer inte lyckas, oavsett hur svårt du försöker.

Hur man väntar en katt i händerna
instruktion

1


Katter är mycket förtjust i att äta, såagera genom hans mage. Foder fitta med läckra matar: kött, fisk och kattmat, även om de inte är erkända som användbara, men de gillar katter väldigt mycket. Efter att ha ätit förbättrar katofeya sin humör, han börjar sova och han går med på att sitta på händerna.

2


Led med fluffiga konversationer på "tillgivna ämnen". Djur är mycket kära på att lyssna på en person, vilket gör dem smartare och mer stödjande, och viktigast av allt förstår de att kontakt med människor ger mycket nöje. Tala mjukt och inte högt, och se, katten kommer att skryta och förmodligen kommer det själv att komma till händerna.

3


Slår aldrig ett djur, fitta är rancoröst och osannoliktKommer de att glömma att de har skadats. Efter det blir det omöjligt att upprätta vänliga och tillförlitliga relationer. Har du varje gång du försöker ta katterna i händerna kommer att känna effekten av vassa klor, som är fluffig troligen starta i huden. Maximistraffet för ett husdjur - en ljus slap en tidning, men inte kroppen, och kring näsan några inches.

4


När katten inser att du är en vän, kommer han inte att börjabara för att komma till dig för mat, men kommer också att visa sann kärlek, som är kapabelt för många djur, inte bara hundar. Om detta inte hände, lämna den fluffiga ensam, vill ha det - han kommer själv, men nej, då finns ingenting att göra om det. Katter är olika, som människor.
Tips 3: Hur man använder katten i händernaVarje katt är individuell och har sin egen karaktär. Oavsett om det är en hemlös kattunge eller en fluffig och fullblodig homebody. Katter kan visa sin kärlek helt annorlunda. Hur tränar du ditt husdjur till till händerna?

Hur man använder katten i händerna
instruktion

1


Så först måste du lära dig en regel, katter är väldigt känsliga varelser. Börja lära dig cat till till händerna bör vara gradvis och inte påträngande. Om första gången ditt husdjur hoppade av händerna - det är okej. Tvinga inte med våld cat på dina händer och vänta tills det repormerar dig.

2


vänja cat till till händerna behöver i etapper.För att komma igång börjar du helt enkelt genom att strida eller klia på ditt öra. Försök sedan locka henne med något (till exempel en korv) närmare palmerna. Så fort som husdjuret har närmatat, ska du inte omedelbart ta nervöst på dina armar och hålla nära dig. Det är nödvändigt att göra katten distraherad eller glömd ett tag medan hon är nära dina palmer.

3


Det bör noteras att en liten kattunge är lättare att undervisa till händernaän en vuxen cat. För en vuxen katt måste få lite tålamod.

4


Om ditt husdjur visar tecken på uppmärksamhet,då är det bra. Till exempel kan en katt ligga med dig i en säng eller sitta med dig på samma soffa. Intressen och kärleken från husdjuret bör uppmuntras.

5


Du måste också förstå att inte alla katt älskarröra. Då bör du tillgripa allvarligare åtgärder. Till exempel kan du köpa en speciell kattspray med högt innehåll av feromoner i alla djuraffärer. Spraya denna spray på din handflata, du kommer att märka hur katten kommer att nå för dig. Men man borde inte så ofta ta till sig denna metod, eftersom katten kan uppleva missbruk och utveckla en reflex till detta läkemedel. Därefter blir det svårt att avvika cat från detta läkemedel. Du kan också använda en särskild kattmynt.

6


Katter är väldigt rörliga varelser.Om du någonsin har förolämpat ditt husdjur, är det osannolikt att han bara kommer hoppa på händerna. Det är nödvändigt att behandla katten noggrant och mer noggrant. Om du ger katten kärlek, glädje och kärlek, så kommer katten med tiden att reagera på dig. Förtvivla därför inte om husdjuret inte blir vant vid den första månaden till händerna.Tips 4: Hur man lär katter att gå på toalettenHar en kattunge dykt upp i huset?Glöm inte omedelbart efter att den första vågen av känslor passerat, en entusiastisk överföring av den här fluffiga spolskiktet från hand till hand och en behandling i form av en skål med mjölk, lära kattungen i facket.

Hur man lär katter att gå på toaletten
instruktion

1


På grund av sin medfödda renhet hos en katt, varOm de inte var, letar de sig själva efter en plats för små behov. Men så att de inte blir vanligtvis dina nya sneakers eller gästskor, försök att lära en kattunge från en ung ålder för att gå till facket. Om du bara har tagit en bebis eller en katt hemma, mata den och omedelbart efter att ha ätit sätta den i en förberedd bricka. Det ska stå där all efterföljande tid kommer att vara tills du har ditt husdjur.

2


Kanske förstår han inte omedelbart vad du är från honomvill. Därför, i utbildningsförloppet, var tålamod. Håll facket rent. Vuxna och små medlemmar i kattfamiljen gillar inte att blöta sina tassar mer än någonting annat. På grund av deras naturliga benägenhet för renhet kan de helt enkelt ignorera det smutsiga brickan. Kom ihåg att även om du under de första timmarna av din vistelse i ditt hem gjorde katten sin verksamhet där det borde vara, men du städa inte efter det, kommer den "fluffiga" nästa gång att hitta en annan plats eller ens komma ut ur facket .

3


Gör dig redo för vad kattungar och även vuxnakatter kan shkodit. Till exempel, använd en speciell plats och markera samtidigt hörnen. Kanske någons husdjur skrämmas när han klättrade in i facket. Om han är rädd, var då säker på att han kommer att omgå denna plats sida. Försök flytta facket till ett annat ställe eller ändra det till ett annat. Välj en säker plats så att katten blir van vid den och känns bekväm.

4


Använd i inget fall aggressivitet omhusdjuret "valde" skor eller nya möbler. Katter är vindictive. De kan hålla ett våld under en lång tid, och sedan plötsligt attackera. Stoppa inte näsan i sin egen pöl. Kanske kommer han att ta det som ett krav att göra sin verksamhet här en gång till. Vatt en bomullsplatta i sin pöl och ta den till en ren bricka.

5


Om du vill ha ett husdjur istället för ett brickapå toaletten, försök att lära honom. Strikt gradvis 1 cm om dagen, placera tidningarna under brickan, som står nära toaletten. Designen måste stå säkert. Se till att katten fortsätter att gå på brickan och misstänker inte fara. När tidningen av tidningstornet kommer att växa till toaletten, lägg en bricka i den. Se till att katten klättrar upp och fortsätter att göra sin verksamhet på rätt ställe. Ta sedan bort facket eller kassera det.Tips 5: Hur man lär en katt till hemlagad matMånga av oss håller katter i våra hem.Vissa ägare står inför en situation där en kattunge, som du köpte, vägrar att äta normal mat och äter bara färdig våtmat eller torr kattmat. Detta beror på det faktum att de tidigare ägarna matade honom endast lagra matar.

Hur man lär en katt till hemlagad mat
instruktion

1


Det är nödvändigt att avvika ditt husdjur från detta skadligavanor, inte bara för att det inte är dyrt att köpa billig mat hela tiden, men också för att det kan skada kattens hälsa. Veterinärer anser att torr och våt kattmat inte bara kan ge alla nödvändiga vitaminer och spårämnen djuret utan också skada dess hälsa.

2


Att lära en katt till hemlagad mat kan vara flerapå sätt. Den mest effektiva av dessa är den gradvisa ersättningen av foderhemmad mat. För att göra detta lägger du sällskapsdjur i en skål och ersätter cirka 10 procent av volymen med vanlig mat. Om du använder våtmat är det väldigt enkelt att bli av med bröd, makaroner, potatis, spannmål, etc. Om ditt husdjur föredrar torrmat, är det bättre för honom att förbereda en speciell gröt eller grönsakspuré. Receptet på gröt för en katt är väldigt enkelt: Ta kycklinghalsar, tassar, benrest, kött- eller korvskräm, koka dem och tillsätt spannmål. Gradvis öka mängden hemlagad mat i skålen och minska mängden matning.

3


Vissa kattägare är trötta på lustarhusdjur, tillgripa mer radikala metoder. För att kunna använda katten till hemlagad mat behöver du bara lägga den i en skål, inte mata, men en annan mat. När ett djur blir hungrig, kommer det att äta vad som erbjuds.

4


Andra ägare, sparing deras husdjur, rådaerbjuda honom istället för mat andra godis. Ge din katt en bit kött eller korv istället för att mata honom mat. Djuret är inte vanligt att bara äta kött, blanda det med bröd, potatismos, pasta etc. Så du kan gradvis vänja katten till hemlagad godis.

5


Helt vägrar att mata med speciellmat är inte värt det. Du kan lägga dem till mat djuret en eller två gånger i veckan. Trots allt innehåller speciella livsmedel fortfarande vissa vitaminer som är nödvändiga för ditt husdjur, särskilt på hösten och vintern, när det är ganska svårt att få dem från hemlagade produkter.Tips 6: Hur man gör en toalett i husetModerna system för avloppssystemkan du installera en toalett och ett badrum i ett privat hus. Pumpstationer, plaströr och rördelar, en brunn på markens tomt, hjälper till att uppnå uppgiften.

Hur man gör en toalett i huset
Du behöver
  • Polypropylen avloppsrör och rördelar, betong, papperspåse, toalettskål, färdigbyggnadsmaterial.
instruktion

1


Välj en plats i huset där du kommer att ståtoalett skål. Det mest optimala är att tilldela ett litet vardagsrum för sanitetsdelen. Senare kan du installera här inte bara en toalett, men också ett badrum eller en duschkabin, ett handfat, en tvättmaskin. Det rum du väljer under toaletten borde vara på sidan av huset där dräneringsplatsen kommer att ligga.

2


Toalettrum eller inhägnad hörn i husetavsluta med ljudisolerade material. Av hygienhänsyn rekommenderas att man använder spånplatta, gipsplåt, foder, plastpaneler för väggar och tak, keramik och kakel för golv för att slutföra toaletten i huset.

3


På gatan från de utvalda lokalerna påett avstånd på minst 2-3 meter från husets väggar, gräva en fyrkantig grop. Längden av sidorna på den ska vara minst 2 meter vardera, till ett djup av 2,5-3 meter. Häll gropen på väggarna. Häll ner en påse grus eller grus på botten.

4


Det finns ett viktigt steg i installationen av en toalett i huset -Att lägga ett avlopps polypropenrör av stor diameter (80-110 mm) från den plats där toaletten kommer att stå, till avloppshålen. Det finns två typer av avloppsavlopp: gravitation och tvångsflöde.

5


Installera en avloppsvattentyp, om du hardet finns möjlighet att lägga röret i en grävgrav från hus till grop så att dess övre punkt nära toaletten ligger ovanför avloppspunkten. Det finns vissa beräkningar från SNiPa - med varje mätare bör avloppsröret falla ytterligare 2 cm i förhållande till avloppsröret.

6


Sätt röret i en grävning till minst ett djupen halv meter eller lite djupare. Djupet i grävbanan beror på väderförhållandena på terrängen där du bor, möjlig frysning och metoden för värmeisolering av röret.

7


Om det är omöjligt av någon anledningAnvänd gravitation avlopp, använd obligatorisk. För detta är en fekal kompakt pump ansluten till röret. Eller du borde köpa en toalettskål i förväg med en inbyggd fekalpump.

8


Anslut röret med plastbeslag till toalettskålen. Anslut toalettskålen till vattnet. Det rekommenderas att täcka avloppet med ett lock, isolera röret med värmeisoleringsmaterial och fyll det med jord.

9


Inte alla privata hus är utrustade med en centralvattenförsörjning. Om det inte finns, borra en brunn på platsen och leverera vatten till huset med pumpsystem som "Gnome" eller andra. Tack vare det här hydrauliska pumpsystemet, bredvid toaletten, kan du installera andra sanitetsplatser som förenklar vardagen.Tips 7: Hur tränar du en kattunge snabbt till facketOm du först tillbringade ditt hus en litenfluffig meowing klump, då har du naturligtvis ett dilemma, hur man lär kattungen i facket. Katter är tillräckligt rena, det är därför de lär sig att gå till en privat toalett tillräckligt snabbt med rätt tillvägagångssätt.

Hur man vänjer en kattunge snabbt till facket
instruktion

1


Förseningen med att träna kattungen i facketkan kosta dig dyrt, och därmed samtidigt som en fuzzy, en toalettstol bör visas i huset. Förutom brickan behöver du ett fyllmedel för kattens toalett samt en spatel för rengöring.

2


Placera brickan på önskad plats,lite fyllmedel. När du ser att kattungen är orolig, började du sniffa olika vinklar, ta det på toaletten, sätt det i facket och förklara med en mild röst att han ska göra sin verksamhet där.

3


Omkring en vecka övervakar försiktigt beteendet hos förseglingen. Försök att ta barnet till brickan efter att ha sovat och ätit, eftersom det är vid denna tid som djuren defekerar.

4


När kattungen gör sin verksamhet i facket, var noga med att stroke och berömma den.

5


Om han från första gången inte har någotDu kommer att ta reda på spåren av brottet på fel ställe, samla försiktigt allt och ta det till brickan, visa kattungen vad och var det borde vara. Placera pallen bra tvätt och strö parfym, vinäger eller citronsaft, eftersom stickande lukten inte gå på toaletten tätningar på denna plats igen. Förneka inte barnet och stöt inte honom med täppa i tarmrörelserna, annars kan han bli förolämpad.

6


För att vana kattungen till facket, glöm inte att lämna dörren i rummet där han kommer på toaletten, öppna.

7


Ändra innehållet i facket med tiden, annars kan djuret göra sin verksamhet i närheten.

8


Om kattungen inte vill besöka allstoalett, visa det till veterinären. Kanske har han problem med att urinera. Du kan också försöka byta bricka eller fyllmedel, inte alla kattungar gillar vad du har valt för det.

9


Om kattungen avtar på ett visst ställe, sätt facket där och sedan gradvis flytta det till önskad plats.Tips 8: Hur man lär en katt att gå på gatanÄven om katter inte är hundar, men längtar efter fräschaden luft som de har, som alla djur, finns det. Det är absolut nödvändigt att tama en katt (katt) för promenader, för att gå i frisk luft har aldrig skadat någon. Det viktigaste är att katten inte var aggressiv och inte arg. Annars kan du glömma att gå i frisk luft.

Selen kommer inte tillåta katten att komma i trubbel!Använd - och bara!

I friska luften behöver människor somoch djur. Det är inte nödvändigt att tänka att om katter är rent inhemska varelser, så tycker de om att sitta alla sina liv inom de fyra väggarna. Det är det inte. De vill också ha lite frisk luft från tid till annan. Alla utflykter på gatan kommer att vara användbara för en katt eller en katt, eftersom det är mycket nyfikna djur. Det blir självklart lättare att lära sig små kattungar att gå och använda - det är lättast att anpassa sig till en ny miljö för dem. Anpassning för kattungar är ett riktigt spel! Vuxna katter och katter kan naturligtvis också läras att gå, men tålamod bör reserveras.

Hur lär man katter att gå?

Harness.Först och främst måste du köpa en speciell kattremsa - sele. Detta är en sorts band som klämmer fast katten i axelbladets område, som fastnar på djurets mage. Selen kommer att minska risken under gång: katten kommer inte att gå vilse och kommer inte att falla under bilen. I allmänhet används selen för att gå dyra och stamtavla katter (och katter), samt när de flyttar, när de går till veterinärkliniken, när de reser i transport. Du måste sätta på selen på katten fortfarande hemma. Detta gör det möjligt för honom att vänja sig i förväg. Om man inte föredrar en sele, men till en vanlig kattkrage, måste en liten räknare fästas på den. På den måste graveras koordinater av djurets ägare. Dessutom är en sådan krage på en katt ett obestridligt bevis på att detta djur är en inhemsk. Man tror att kragen inte är lämplig för katter, eftersom deras hals är mer känslig än hundens, vilket innebär att det lätt kan skadas. Första gången. Den allra första promenad i livet hos en hushållskatt (katt) bör ske på ett lugnt och fridfullt ställe. Det är bra om det finns andra hushåll som katten redan har blivit van vid: det kommer att ge honom mer självförtroende. Om ett lugnt ställe är långt hemifrån, rekommenderas katten att ta med honom i sina armar. Så snart valet är valt, måste katten läggas på marken, smeka och vänta tills han självständigt startar någon rörelse. Dra inte katten på selen själv! Efter att ha upplevt sådana obehagliga känslor en gång kommer katten att börja vara rädd för sina promenader. Det är värt att notera att katter tar upp ochartade platser under lång tid. Kattens normala reaktion på första gången kan vara följande: katten kommer helt enkelt att sitta på marken och börja visuellt utforska ett nytt omgivande område. Ibland börjar katter och katter långsamt suga på allt som är nära dem. Glöm inte att katter, till skillnad från hundar, kan "förlora" sin ägare på ett ganska kort avstånd. Därför rekommenderas det inte att flytta långt från din katt, särskilt under sin första promenad. Följande regel fungerar här: Till skillnad från hundar följer inte en katt en man, men han följer henne! OBS! Före gången är det nödvändigt att utföra vissa förebyggande åtgärder - vaccinationer och geler. En annan nyans: för att gå kan du tämma den absoluta majoriteten av inhemska katter.